Responsible Business Events
Responsible Business Events

Fokus på det moderne møde

Responsible Business Events

På Responsible Business Events-konferencen d. 30. oktober introduceres en ny tilgang til det typiske møde, som ikke blot omhandler et lokale og god kaffe. På konferencen sættes der fokus på, hvordan moderne møder kan optimeres, så de er mere effektive – både i forhold til tid, penge og ressourcer - og samtidig tage hensyn til miljø og mennesker.

Ud fra tre temaer “Sustainable Growth”, “New Green” og “Human” sættes der fokus på bæredygtige problematikker i mødebranchen og en lang række internationale eksperter i bæredygtige møder giver deres bud på, hvordan virksomheder kan blive bedre til at have bæredygtighed for øje, når de planlægger og afholder møder. Responsible Business Events afholdes på Hotel Radisson i København d. 30. oktober 2017 og er for alle, der har interesse i at blive inspireret og udstyret med den fornødne viden til at holde mere bæredygtige møder.

BC Hospitality Group er partner på Responsible Business Events og vil bidrage med vores eget bud på, hvordan vi kan forny og forandre mødebranchen i et bæredygtigt perspektiv.

Tid & sted: 30. oktober 2017 på Hotel Radisson i København

Lorem ipsum

Oplev flere events ...