Original Beans
Original Beans

Bæredygtig luksus-chokolade

Original Beans

En kakaobønne er en kakaobønne er en kakaobønne… eller er den?

Det kunne vise sig at være en rigtig god historie at spise chokolade i allerbedste kvalitet, og selvom prisen i gennemsnit er 2,5 gange prisen på verdensmarkedet, er der mening med galskaben. En positiv sideeffekt er nemlig, at man hjælper mange og gode bæredygtighedsprojekter rundt om på kloden.

Hvad og hvem er Original Beans?
Virksomheden har eksisteret siden 2008 og arbejder for at bevare regnskov og gamle, sjældne kakaosorter gennem produktion af luksuriøs chokolade i samarbejde med lokale og småbønder verden over.

Det kan være bevarelse af sjældne kakaosorter, beskyttelse af truede dyrearter, forbedring af bøndernes levevilkår, opbygge en af verdens første klimapositive forsyningskæder og innovativ komposterbar emballage. Dyrkning af skov-kakao er et bæredygtigt og grønt alternativ til mere destruktiv landbrugspraksis som f.eks. palmeolie.

BC Hospitality Group har valgt 5 chokoladetyper: 
Virunga (Congo), Piura Porcelana (Peru), Esmeraldas (Ecuador), Femmes de Virunga (Congo) og Edel Weiss (Dominikanske Republik). Alle valgte chokolader sælges til nogle af verdens allerbedste restauranter og bag hver chokolade er et udviklingsprojekt.

Vil du vide mere om Original Beans foregår det her: www.originalbeans.com

En kakaobønne er en kakaobønne er en kakaobønne… eller er den?
Lorem ipsum

Oplev flere af vores initiativer ...