Mad med omtanke
Mad med omtanke

Vores mange leverandører er nøje udvalgt på baggrund af bæredygtighed og kvalitet

Mad med omtanke

I BC Hospitality Group vægter vi bæredygtighed og kvalitet højt, og maden vi serverer er naturligvis ingen undtagelse. Vores mange leverandører er derfor nøje udvalgt, så vi sikrer at maden vi serverer for vores gæster, er mad med omtanke. 

Blandt vores leverandører finder du:


Hopballe Mølle Kylling
Vi får vores kyllinger fra Hopballe Mølle, som har fokus på dyrevelfærd og gode råvarer. De tilbyder derfor kvalitetskød solgt direkte fra gården uden unødvendige mellemled. Kyllingerne trives og har masser af plads til at røre sig på.
 
Oksekød fra Nordjysk Naturkød
Nordjysk Naturkød kommer fra dyr, der også plejer de mest sårbare arealer i Nordjylland. Jo bedre dyrene har det, desto bedre bliver kødet. Nordjysk Naturkød er baseret på udvalgte kvægracer, som er sunde, robuste og rolige dyr, der trives med det frie liv og det friske grønne spisekammer i den nordjyske natur. 
 
Svinekød fra Henriksfälts Gård
Den svenske og familiedrevne gård leverer vores svinekød. Svinekødet er fra grise opdrættet under sunde og miljørigtige forhold, hvor der tages hensyn til grisenes behov. Dyrevelfærd er af højeste prioritet på gården.
 
Fisk med omtanke
Vi køber vores fisk med udgangspunkt i WWFs fiskeguide (Verdensnaturfonden), som er en guide til at træffe de bæredygtige valg, når der indkøbes fisk og skalddyr. 
WFF arbejder bl.a. på at øge udbuddet af bæredygtige fisk og skaldyr, samt på at forbedre miljømærkerne MSC og ASC.
  
Mælk fra Øllingegaard Mejeri
Vores mælk kommer fra økologiske Øllingegaard Mejeri, som får deres helt friske mælk fra 11 økologiske landbrug på Sjælland. Øllingegaard står selv for at afhente mælken, produktionen og transporten til kunderne. Således sikrer de, at den høje kvalitet og at bæredygtighed gennemsyrer alle led i produktionen. 

Læs mere om ByBi & Orang Utan Coffee

Lorem ipsum

Oplev flere af vores initiativer ...